Dark Age Wars Forums

Dark Age Wars Forums (http://www.darkagewars.com/forums/index.php)
-   Feature Requests (http://www.darkagewars.com/forums/forumdisplay.php?f=11)
-   -   unit formation (http://www.darkagewars.com/forums/showthread.php?t=49)

SANTINO 10-21-2009 11:41 PM

unit formation
 
it will be great if you can arrange the unit.
Like if the pekimen go first then followed some archers.

OR

A one kind unit will protect royal heir as a sacrifice before the enemy can kill my royal heir.

Maximus 10-22-2009 08:12 AM

You should also be able to see the different types of units you have.

Manius 10-22-2009 06:03 PM

Quote:

Originally Posted by Maximus (Post 146)
You should also be able to see the different types of units you have.

Im confused. Im able to see what units I have and pick which ones I want to send.

As for the formation I assume its done automatically and not just random by the programmers.

And yes maybe give an option to build elite royal guards to increase the protection for the heir. But of course there would need to be a counter unit to balance it out.

HostMaster 10-22-2009 07:55 PM

You can right-click a unit card to get more details about the unit, including what the unit counters. For example, Calvary counters Archers and Archers counter Swordsmen.

If you prefer though, you can send in 1 army of a certain build, and then follow up during the battle by sending another army. The 2nd army will join the first and be combined in the next battle report.

SANTINO 10-23-2009 04:23 AM

Quote:

Originally Posted by HostMaster (Post 159)
You can right-click a unit card to get more details about the unit, including what the unit counters. For example, Calvary counters Archers and Archers counter Swordsmen.

If you prefer though, you can send in 1 army of a certain build, and then follow up during the battle by sending another army. The 2nd army will join the first and be combined in the next battle report.

thank!!! i don't think of that. that will help me a lot.

Maximus 10-23-2009 06:49 AM

Sorry let me be more specific. I want to see my break down of men when I push the unit size button after you push the army button. It will make thing eaiser when you have more villages.


All times are GMT. The time now is 07:51 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.